Verbouw

 

Het verbouwen van uw woning levert niet alleen woongenot op, maar verhoogt ook de waarde van uw huis. Denk bijvoorbeeld aan een erker om uw woonkamer te vergroten. Of een aanbouw achter het huis voor een ruimere keuken of bijkeuken. Een andere mogelijkheid om de waarde van uw huis te vergroten is een kap op de garage om extra leefruimte op de verdieping te creëren. Wij regelen voor u de benodigde vergunningen.

Kijk eens in onze referenties voor enkele voorbeelden.

Nieuwbouw

Een huis bouwen is een forse investering. Daarbij heeft u de beste bouwkwaliteit nodig. Wij hebben de kennis en ervaring om uw woning te bouwen met zowel innovatieve als traditionele bouwmethodes. Hoe traditioneler er gebouwd wordt, hoe meer keuzevrijheid er is. Anders dan bij prefab-bouw verwerken wij bij traditionele bouw de bouwmaterialen op de bouwlocatie. Daardoor kunt u fasegewijs beslissingen nemen over materialen, indelingen en afwerkingen. U heeft tot de laatste fases in het bouwproces de vrijheid alsnog aanpassingen door te voeren.

Renovatie

Onder renovatie verstaan wij het terugbrengen naar de oude stijl. Dit kan door bijvoorbeeld nieuwe kozijnen te plaatsen, de oude kleuren terug te brengen in oude stijl of de kap te vervangen en te isoleren, zonder dat dit zichtbaar is aan de buitenkant. Dit geeft de woning direct meerwaarde en de woning zal voldoen aan de eisen van deze tijd. Ook voor het vervangen van vloeren en plafonds bent u bij ons aan het juiste adres.

Samen met u denken we planmatig en komen zo tot de beste prijs-kwaliteitsverhouding.